LEMPERADOR_VALENCIA
Apertura de puertas 22.30 h
Concierto 23.00 h
 
L’emperador presenta “La gran Aventura” (Primavera d’hivern 2019), un disc que ha estat produït per Carlos Hernández (Los Planetas, Viva Suecia, La Habitación Roja, Triangulo de Amor Bizarro, etc).
L’Emperador naix al 2016 de la necessitat d’expressar els nostres sentiments mitjançant la nostra llengua. “Manual d’instruccions per escalar una muntanya” va ser la primera llarga durada dels de Canals. “Vuit Vuitmils” (mesdemil 2017) enregistrar i produït per Carlos Ortigosa i “Alpinistes” (Mesdemil 2017) produït per Paco Loco formaven aquesta llarga durada.
Amb aquest disc arriben a ser Finalistes del Vinilo Valencia 8.0, Semifinalistes a Sona la Dipu, Semifinalistes a Proyecto Demo Radio 3, 2017, Semifinalistes Gramola de Keith., Finalistes (per no participació a la final) del Sona 9, 2017,
Finalistes (per no participació a la final) del Sol a Sol de Cocentaina, 2017 i Guanyadors de L’escenari a Altea.
De vegades és millor despullar-se de tot allò que ens pesa endins i començar de zero. Equilibrar la balança.
La gran aventura (Primavera d’hivern, 2019), està produït per Carlos Hernández Nombela (Los Planetas, Viva Suecia, Triángulo de amor bizarro, Airbag, Carolina Durante, Los Punsetes, etc). Atmosferes distorsionades, distorsions atmosfèriques, contundència rítmica juntament amb versos que tracten els afers més humans: com intentar afrontar i gestionar tot allò que es crea a l’univers unipersonal amb què tots i totes venim de sèrie.
Una catarsi sonora sintetitzada en 10 cançons que formen un meravellós disc de POP.
 
El concert ha estat organitzat per LA GRAMOLA DE KEITH.