eme

Apertura: 20.00 h

Dins del marc del Cicle Emergents al Palau, tenim previstes una sèrie de xerrades, que tracten de debatre entre diferents ponents quina és la situació de la música alternativa i dels músics a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

Aquest esdeveniment organitzat pel Palau de la Música, en col·laboració amb diverses sales de concerts, vol ressaltar la importància que aquestes juguen a l’hora de dignificar l’ofici de la música, i el l’esforç que fan dia a dia per mantindré a València en l’escena musical, abastint tots els estils existents.

En aquesta primera xerrada del cicle volem fer referència a un dels canals imprescindibles per a la seua difusió, com és el periodisme musical. És per això, que comptem amb quatre periodistes que, de segur, tenen molt que dir sobre l’escena actual, des d’un punt vista professional i rigorós, com són Rafa Cervera, Mariola Cubells Pavía, Juan Puchades y Carlos Pérez de Ziriza. Serà el dimecres 15 de novembre, a les 20 hores, a la Sala Loco Club. ¡¡Us esperem!!